Expeditie Drunense Duinen

Tussen Tilburg en Waalwijk ligt een uniek stuk natuur, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Je vindt er bos, heide en vooral veel zand. Vandaar de bijnaam “Brabantse Sahara”. Het is een gebied waar je makkelijk kan verdwalen. En dat maakt deze expeditie tot een ware uitdaging. Weet jouw team als snelste uit de duinen te komen!?

De start en finish van Expeditie Drunense Duinen is bij Herberg De Drie Linden.

Plan je expeditie

FAQ

Elke expeditie is uniek. Niet alleen qua locatie, maar ook qua routetechnieken. Dus vond je de expeditie leuk, dan kun je ook één van onze andere expedities proberen voor een nieuwe uitdaging!

De expedities zijn geschikt voor jong en oud, voor teambuilding, voor vriendengroepen en familie-uitjes. Buiten het lopen van de routes zijn er geen fysieke opdrachten.

Het dragen van goed schoeisel is aan te bevelen. Verder zijn er geen kledingeisen. Draag waar je zit in hebt en je prettig in voelt!

Bij de prijs inbegrepen zit begeleiding door één of meerdere expeditieleiders, afhankelijk van de groepsgrootte. En een unieke gepersonaliseerde trofee voor het winnende expeditieteam.

De expeditie start met een korte uitleg van de expeditieleider. Daarna gaan de expeditieteams één voor één van start. Elk team krijgt 2 uur de tijd om de expeditie te voltooien.  Als alle teams weer terug zijn bij het basiskamp, wordt het eindklassement opgemaakt. En volgt de prijsuitreiking.

De totale tijdsduur is afhankelijk van het aantal deelnemers. Met 40 deelnemers zal de totale tijdsduur ongeveer 3 uur zijn.

In principe gaan de expedities altijd door. Tenzij de veiligheid van de deelnemers in het geding is. Je kunt hierbij denken aan een zware storm of onweer. In dat geval wordt in overleg gekeken naar een vervangende datum.